Avan Service

Bij Autobedrijf Avan staat een team van vakkundige medewerkers voor u klaar om u van dienst te zijn bij reparatie, onderhoud en inbouw van accessoires. Ook voor schadeherstel kun u bij ons terecht.

Een overzicht van onze diensten:

Pakket prijzen systeem

Wij kunnen u vooraf prijsinformatie geven als u bij ons komt voor een onderhoudsbeurt of voor een reparatie. U weet dan exact wat de kosten zijn, voordat u de werkzaamheden laat uitvoeren. Bovendien krijgt u 2 jaar garantie op de onderdelen en op de verrichte werkzaamheden.

Verder verzorgen wij gratis voor onze klanten de opslag van winterbanden in de zomer. U kunt dan uw zomerbanden in de herfst, bij bijvoorbeeld een controlebeurt voor de winter, laten vervangen door de winterbanden. U heeft dus wel het gemak van twee setjes banden, maar niet de nadelen van opslag.

Heeft u een klein reparatie, zoals een lampje dat moet worden vervangen? Of een band die verwisseld moet worden? Dan bieden wij de mogelijkheid om dit op ieder moment van de dag te doen. U kunt voor deze zaken altijd langs komen en onze Express Service monteur staat voor u klaar!

Voor meer meer informatie kunt u gerust contact met ons opnemen.